Duinvilla’s 

Interesse in informatie?

Duinpark met duinvilla’s

Vanaf 2019 is de bestemming van Vakantiepark Schouwenduin in Burgh-Haamstede gewijzigd. Het vroegere campingdeel is getransformeerd naar een luxe duinpark. Op ruime kavels pachtgrond worden 50 recreatiewoningen, variërend van 55 tot 75 m2 geplaatst, komend van het merk TOPTotaal chalets, type Quadro. De complete infrastructuur is vernieuwd en de uitstraling sluit aan bij de mooie duinomgeving van de “Kop van Schouwen”.

Het groene park

Het ‘groene’ Vakantiepark Schouwenduin werd in de 80-er jaren aangelegd met als basis, groen, ruimte en privacy. Het gebied van 8,5 hectare geeft op dit moment ruimte aan 40 chalets op kavels van ongeveer 350m2 (waarvan er 10 verhuurd worden) en het vroegere campinggedeelte is omgevormd tot een luxe duinpark waar ongeveer 50 recreatiewoningen op ruime kavels van ongeveer 400m2 geplaatst worden. De exclusieve ligging op de Kop van Schouwen, de ruimte, het prachtige groen (waar de bomen al 40 jaar groeien en dus hun schoonheid van de seizoenen kunnen etaleren), privacy en de keuze voor een TOP vakantiewoning van hoge kwaliteit brengen alle ingrediënten samen voor het ultieme genieten in uw eigen vakantiewoning.

 

Vraag dan de informatie aan

Bent u geïnteresseerd in de toekomstige ontwikkelingen omtrent het plaatsen van een prachtige duinvilla op Vakantiepark Schouwenduin, stuurt u dan gerust een mail (info@schouwenduin.nl). We informeren u graag zodra er nieuws is!  

Onze duinvilla’s in beeld

Duinvilla’s 

Duinpark met duinvilla’s

Vanaf 2019 is de bestemming van Vakantiepark Schouwenduin in Burgh-Haamstede gewijzigd. Het huidige campingdeel is getransformeerd naar een luxe duinpark. Op ruime kavels pachtgrond worden 50 recreatiewoningen, variërend van 55 tot 75 m2 geplaatst van het merk TOPTotaal chalets, type Quadro. De complete infrastructuur is vernieuwd en de uitstralingsluit aan bij de mooie duinomgeving van de “Kop van Schouwen”.

Het groene park

Het ‘groene’ Vakantiepark Schouwenduin werd in de 80-er jaren aangelegd met als basis, groen, ruimte en privacy. Het gebied van 8,5 hectare geeft op dit moment ruimte aan 40 chalets op kavels van ongeveer 350m2 (waarvan er 10 verhuurd worden) en het vroegere campinggedeelte is omgevormd tot een luxe duinpark waar 50 recreatiewoningen op ruime kavels van ongeveer 400m2 geplaatst worden. De exclusieve ligging op de Kop van Schouwen, de ruimte, het prachtige groen (waar de bomen al 40 jaar groeien en dus hun schoonheid van de seizoenen kunnen etaleren), veel privacy en de keuze voor een TOP vakantiewoning van hoge kwaliteit brengen alle ingrediënten samen voor het ultieme genieten in uw eigen vakantiewoning.

 

Interesse in informatie?

Vraag dan de informatie aan

Bent u geïnteresseerd in de toekomstige ontwikkelingen omtrent het plaatsen van een prachtige duinvilla op Vakantiepark Schouwenduin, stuurt u dan gerust een mail (info@schouwenduin.nl). We informeren u graag als er nieuws is!  

Onze duinvilla’s in beeld